MENÜ

İstanbul'da 'Es'ecekler!

Geçtiğimiz hafta sahasında Kayserispor'a yenilerek büyük şok yaşayan Eskişehirspor'dan iddialı sözler...

İstanbul'da 'Es'ecekler!

Es Es’in Brezilyalı savunma oyuncusu Angelo Diego 23. haftada konuk olacakları İstanbul Belediye’ye gözdağı verdi. İstanbul’a kazanmaktan başka bir düşünceyle gelmeyeceklerini belirten Sambacı, “Kayserispor karşısında iş kazası yaşadık. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Süper Lig’de de yenemeyeceğimiz rakip yok diye düşünüyorum. Sahamızda aldığımız yenilgi bizleri üzdü. Ancak Belediye’yi mağlup edip, yeni bir serinin başlangıcını yapacağız. Eskişehirspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu. Bu arada Kırmızı-Siyahlı taraftarların, cumartesi günü İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya 5 bin kişiyle gelecekleri ifade edildi.

Necati için seferberlik

İstanbul Belediye maçının hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor tesislerinde hız kesmeden çalışıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın gözetiminde çalışan Kırmızı-Siyahlılar’da, Servet ve Necati’nin sakatlıkları devam ediyor. Servet’in İstanbul’daki karşılaşmada oynamasının zor olduğu açıklanırken, Necati’nin ise müsabakaya yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

‘Hedeflerimizden sapmış değiliz’

Eskişehirspor Genel Menaceri Zafer Tüzün taraftarların yüreğine su serpti. Futbolda inişli-çıkışlı dönemlerin olabileceğini söyleyen Tüzün, “Bazen deplasmanda kazanıyorsunuz dikkatler üstünüze çekiliyor. Bazen de sahanızda mağlup oynuyorsunuz. Ancak bu futbolcular da insan. İstanbul Belediye maçında galip gelmek istiyoruz. Büyük taraftar desteği bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ