MENÜ

İstanbul'da eğitim Kasımpaşa'da futbol

Pierre van Hooijdonk, oğlunun İstanbul'da okuyup, Kasımpaşa'da futbol oynamak istediğini söyledi ve ekledi: Kendini geliştirdikten sonra Fenerbahçe forması giymek en büyük hayali

İstanbul'da eğitim Kasımpaşa'da futbol

Fenerbahçe’deki performansı ve attığı birbirinden güzel gollerle Türkiye’de taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Pierre van Hooijdonk, şimdi de oğlu Sydney ile kendinden söz ettireceğe benziyor.

Sydney’in de futbola ilgisinin üst düzeyde olduğunu dile getiren Pierre, “Son haftalarda bana sürpriz bir şekilde Türkiye’ye gitmek istediğini söyledi. Ben, ‘Neden, ne yapacaksın?’ diye sorduğumda ise bombayı patlattı. İstanbul’da üniversiteyi okumak, Kasımpaşa’da da futbol oynamak istiyormuş. Ben de bu isteğine destek veriyorum. Kasımpaşa’da kendini geliştirdikten sonra tabii ki hayali Fenerbahçe formasını giymek” diye konuştu.

‘Frikikte beni geçecek’

Yakında 16 yaşına girecek olan Sydney, futbola 5 yaşında başlamış. Beek Vooruit kulübünde siftah yapan genç yetenek, 7 yaşından itibaren ise babasıyla özel antrenmanlara çıkmış.

Pierre, oğlunun son yıllarda inanılmaz mesafe katettiğini belirterek, “Şaka değil, gerçekten sağ ayağını benim gibi kullanıyor! Frikiklerine herkes hayran. Geçtiğimiz sezon tam 7 golü frikikten attı, bu sezon ise şimdiden 3 frikik golü var. Galiba büyüyünce beni bile geçecek” ifadelerini kullandı.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ