MENÜ

İstanbul Okan Üniversitesi “2018 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu

Organizasyon koordinatörlüğünü İstanbul Okan Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lale Orta’nın üstlendiği törende İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunan isimleri ödüllendirdikleri için mutlu olduklarını belirtti ve ödüle layık görülen herkesi kutladı.Fanatik Gazetesi "Yılın Spor Gazetesi" ödülüne layık görülürken, ödülü gazete adına haber müdür Zafer Büyükavcı aldı. Törende konuşan Fenerbahçe başkanı Ali Koç da gelecek adına taraftara umut veren sözler söyledi.

İstanbul Okan Üniversitesi  “2018 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu

Bekir Okan Spor Özel Ödülü’nü alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç “20. yılını kutlayan İstanbul Okan Üniversitesi’ni kutlar, daha nice yıllar dilerim. Tanıtım filminizde öğrenciniz ‘Okanlı olmak iyi insan olmaktır’ diyordu. Ben de her yerde bir şekilde iyi insan olmayı anlatmaya çalışıyorum. İyi insan olmak çok normal bir şey ancak ülkemizde özellikle son dönemde aranan bir değer oldu. Size tek tavsiyem kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın. 2018 yılında Fenerbahçe’ye seçildik. Fenerbahçe’yi şahlandıramadık. Ancak diğer alanlarda her şey yolunda. Tabii, top çizgiyi geçmeyince yapılan bu işler göz ardı edilebiliyor. Her camiada 25-30 senede bir böyle bir dönem olabilir. Ama güzel günler yakında. Endişe edecek bir şey yok, siz inanmaya devam edin” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yılın Sporcusu Ödülü’ne layık görülen Ayşe Begüm Onbaşı konuşmasında “Önümüzde çok önemli bir turnuva var. İlk kez Avrupa Şampiyonası’na katılacağız. Yılmadan ve durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sizlere de desteğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu. Yılın Sporcusu Ödülü’nü alan ikinci isim ise Sümeyye Boyacı oldu.

SÜMEYYE BOYACI: ŞİMDİKİ HEDEFİM CUMHURİYET TARİHİNİN İLK KADIN DÜNYA ŞAMPİYONU YÜZÜCÜSÜ OLMAK

Yüzlerce öğrenci tarafından ayakta alkışlanan Boyacı “Tüm imkansızlıklara ve zorluklara rağmen geçen yıl Cumhuriyet tarihinde ilk kadın Avrupa Şampiyonu yüzücüsü oldum. Antrenmanlarım tüm yoğunluğu ile devam ediyor. Şimdiki hedefim Cumhuriyet tarihinin ilk kadın Dünya Şampiyonu yüzücüsü olmak” dedi.

Haberin Devamı

Yılın Takımı seçilen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın ödülünü Takım oyuncusu Ergi Tırpancı aldı. Tırpancı, İstanbul Okan Üniversitesi öğrencilerine teşekkür etti.

Spora Hizmet Ödülü’nün sahibi olan Altınordu Futbol Kulübü’nün İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge konuşmasında “Bu toprakların çocuklarına güvenin. Sizi asla mahcup etmiyorlar. Biz bunu birebir yaşadık” dedi.

İstanbul Okan Üniversitesi  “2018 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu

*Haber müdürmüz Zafer Büyükavcı, Fanatik Gazetesi adına "Yılın Spor Gazetesi" ödülünü aldı

İstanbul Okan Üniversitesi 2018 Spor Ödülleri’nin sahipleri

SPORDA YILIN ONUR ÖDÜLÜ

Mete Gazoz

İrem Yaman

Ramil Guliyev

BEKİR OKAN SPOR ÖZEL ÖDÜLÜ

Ali Koç – Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ

Abdullah Avcı - Başakşehir Teknik Direktörü

YILIN HAKEMİ

Cüneyt Çakır

YILIN SPORCUSU

Ayşe Begüm Onbaşı

Sümeyye Boyacı

YILIN FUTBOLCUSU

Yuto Nagatomo – Galatasaray

YILIN SPOR YAZARI

Gürcan Bilgiç – Sabah

YILIN SPOR YORUMCUSU

Mehmet Demirkol – beIN Sports

YILIN SPOR PROGRAMI

Takım Oyunu – Serhan Korkmaz (A Spor)

YILIN SPOR SPİKERİ/SUNUCUSU

Murat Kosova – NTV

YILIN RADYO PROGRAMI

Özgür Sancar /Spor Kazanı – Radyospor

YILIN SPOR MUHABİRİ

Ali Naci Küçük – Hürriyet

YILIN TAKIMI

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

YILIN SPOR KANALI

beIN Sports

YILIN SPOR GAZETESİ

Fanatik

SPORA HİZMET ÖDÜLÜ

Altınordu Futbol Kulübü

İstanbul Okan Üniversitesi  “2018 Spor Ödülleri” sahiplerini buldu

*Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç, "Yılın Sporcusu" ödülünü alan Sümeyye Boyacı'yı kutladı

YORUM YAZ