MENÜ

İsmet Taşdemir: Hekimoğlu Trabzon'u mutlaka yenmeliyiz

Başakşehir'i deplasmanda seri penaltı atışları sonucu eleyip kupada büyük bir sürprize imza atan Bodrumspor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Hekimoğlu Trabzon'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesi konuşan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ''Başakşehir galibiyetinin anlam kazanması için de mutlaka Hekimoğlu Trabzon'u yenmeliyiz" dedi.

İsmet Taşdemir: Hekimoğlu Trabzon'u mutlaka yenmeliyiz

Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içinde Süper Lig ekibini Medipol Başakşehir'i deplasmanda seri penaltı atışları sonucu eleyip büyük bir sürprize imza atan Bodrumspor, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 16'ncı hafta müsabakasında Hekimoğlu Trabzon'u ağırlayacak. Bodrum İlçe Stadı'nda Alim Kandemir'in yönteceği müsabaka saat 13.00'te başlayacak. Yeşil-beyazlılarda kart cezalısı Halil İbranim, Hekimoğlu Trabzon'a karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmet Taşdemir, Başakşehir'e karşı elde edilen kupa zaferinin ardından çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Ligde geçen hafta deplasmanda Ankaraspor'a yenildik. Bu mağlubiyeti kesinlikle telafi etmeliyiz. Ayrıca Başakşehir galibiyetinin anlam kazanması için de mutlaka Trabzon'u yenmeliyiz" dedi.

YORUM YAZ