MENÜ

İsmail Ünal, 'Birlik zamanı' dedi ve çekildi

Beşiktaş’taki başkanlık seçimi öncesi İsmail Ünal, Beşiktaş’ın kronikleşen sorunlarının çok adaylı kongreden çıkacak yönetimle çözülemeyeceğini belirtip, birlik çağrısı yaptı ve başkan adaylığından çekildi.

İsmail Ünal, 'Birlik zamanı' dedi ve çekildi

Beşiktaş Kulübü’nün 20 Ekim Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarından İsmail Ünal, çok adaylı kongreden çıkacak yönetimin Beşiktaş’ın kronikleşmiş sorunlarını çözebileceğini düşünmediğini belirtip adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Başta profesyonel futbol olmak üzere Türk sporunun ve Siyah-Beyazlı kulübün ekonomik ve yönetim açısından zorlu bir dönemden geçtiği belirten Ünal yaptığı yazılı açılama ile çekilme kararını bildirdi.

‘Birlik ve beraberlik...’

Ünal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Niyetimiz kişisel beklentilerimiz dışında Beşiktaş’ı sahipsiz bırakmamak; şartlar ne olursa olsun bu yükü omuzlamak ve değerlerimize sahip çıkmaktır. Bunun için için defalarca güçlerimizi birleştirme arzumuzu dile getirdik. Ama geldiğimiz noktada beklentilerimizin gerçekleşmeyeceğini görüyorum. Çok adaylı kongreden çıkacak bir yönetimin Beşiktaş’ın kronikleşmiş sorunlarını çözebileceğini düşünmüyorum. Beşiktaş’ın gerçek sahibi milyonlarca taraftarı ve onların genel kuruldaki temsilcileri olan kongre üyelerine sesleniyorum: Birlik ve beraberliği talep edin. Güçlerimizi birleştirelim ve içinde bulunduğumuz krizi fırsata çevirelim. Bu amaca destek vermek için adaylıktan çekiliyorum.’’

YORUM YAZ