MENÜ

İsmail Köybaşı Süper Lig'e geri döndü! İşte yeni takımı...

Süper Lig'e yapmış olduğu transferlerle damga vuran Çaykur Rizespor 2 futbolcu ile daha anlaştı. Karadeniz ekibinin başkanı Hasan Kartal İsmail Köybaşı ve Onur Bulut ile anlaştıklarını açıkladı. Transferler de resmen açıklandı.

İsmail Köybaşı Süper Lig'e geri döndü! İşte yeni takımı...

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 2 beraberlik 2 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibi son olarak Granada'da forma giyen İsmail Köybaşı ile geçen sezon Alanyaspor forması giyen Onur Bulut ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Radyospor'a konuşan Hasan Kartal, "İsmail Köybaşı ve Alanyaspor'dan Onur Bulut ile anlaştık. Bir de yabancı oyuncu transferimiz olacak" dedi.

Başkan Kartal, ligin ikinci yarısında stadyum kapasitesinin yüzde 30'unun aşılmaması koşuluyla maçların seyircili olması gerektiğini söyledi.

İsmail Köybaşı Süper Lige geri döndü İşte yeni takımı...

Transferler resmen açıklandı

Granada macerası sonrası Türkiye'ye geri dönen İsmail Köybaşı'nın transferi de resmiyet kazandı. Karadeniz ekibi resmi internet sitesinden "Geçtiğimiz sezon İspanya’nın Granada takımında forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu, İsmail Köybaşı Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini 1 yıllığına Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İsmail Köybaşı Süper Lige geri döndü İşte yeni takımı...

Onur Bulut için yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz Alanyaspor’dan Onur Bulut ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bulut Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı." ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ