MENÜ

İsmail Kartal: ''İstemediğim ve planlamadığımız oyun şekli vardı sahada''

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal: ''İstemediğim ve planlamadığımız oyun şekli vardı sahada''

Spor Toto Süper Lig 13'üncü hafta müsabakasında Ankaragücü, Ankara Osmanlı Stadyumu'nun zeminin bozuk olması nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda konuk ettiği maçta Beşiktaş'a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ankaragücü teknik direktörü İsmail Kartal, "Bir gün kala maç yeri değişti, mecbur oynadık. Bunlar çok fazla bahane değil ama etken. Gergin bir ortam vardı. İstemediğim ve planlamadığımız oyun şekli vardı sahada. Bizim böyle bir planımız yoktu. Gergin ortamda bazı oyuncularımız oyun disiplininden koptu." diye konuştu.

Haberin Devamı

Takım halinde mücadele edemediklerini belirten Kartal, "Beraber mücadele edemedik. İşi bireyselliğe dökerek oynamaya çalıştık. Sonuçta karşınızdaki takım da Beşiktaş. Sakin kalıp işimizi yapmayı planlıyorduk, olmadı." dedi.

VAR kararı ile iptal edilen gol hakkında konuşan İsmail Kartal "İptal edilen golü izlemedik. Sonuçta VAR sistemi devrede. Çok da konuşmaya gerek yok. Zaten biz iyi de oynamadık. Bu sonuçtan dolayı üzgünüz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ