MENÜ

İsmail Kartal: Bireysel 2 hatadan gol yedik.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Gaziantepspor'da teknik direktörü İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal: Bireysel 2 hatadan gol yedik.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Gaziantepspor'da teknik direktörü İsmail Kartal, üzgün olduklarını söyleyerek bireysel hataların önüne geçmek için çalışacaklarını söyledi. Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise takım olarak iyi bir oyun sergilediklerini dile getirdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarı iyi oynadıklarını fakat ikinci yarıda kaçırdıkları net gol pozisyonundan sonra oyundan düştüklerini ifade etti.

Kartal şunları dedi:

"İlik yarı denk bir oyun zaman zaman oyunun üstünlüğünün elimizde tutuğumuz bir oyun vardı ve devreye 1-0 üstün girdik. İkinci yarıya da üstün başladık ve net bir gol kaçırdık. İlerleyen dakikalarda bireysel 2 hatadan gol yedik. Bu konu hakkında futbolcularımla da konuşup bireysel hataların önüne geçmeye çalışacağız. Rakip takımın oyuncuları zaman kazanmak için oyunu fazlasıyla durdurdular. Üzgünüz, haftaya Osmanlı maçında bunu telafi etmek için iyi bir şekilde hazırlanacağız, üzgünüz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ