MENÜ

İsmail Kartal: 1 puanla evimize dönüyoruz

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor maçının ardından Samsun’a puan için geldiklerini belirtti ve bunu 1 puan da olsa başararak sahadan ayrıldıklarını ifade etti.

İsmail Kartal: 1 puanla evimize dönüyoruz

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal Samsun’a puan için geldiklerini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Her şey planlandığı gibi gitti ama oyuncularımızın aralarındaki top kaybından dolayı, ele çarpan bir pozisyon nedeniyle hakem penaltı verdi. Ama ilk yarının ortalarında da iki tane daha net pozisyonumuz vardı, bunları değerlendiremedik. Oyunun son bölümünde de bir iki tane final pasını iyi değerlendirseydik gol yapıp 3 puan alabilirdik. Sonuç olarak buradan 1 puanla evimize dönüyoruz."

Bugün futbol konuşmanın önemli olmadığını vurgulayan Kartal, "Ülkemizin şu kritik günlerinde sınır ötesinde mücadele eden güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. İkinci olarak da bu çocuk istismarı olaylarına karşı da Türkiye’de artık bu işlerin, son bulmasını istiyorum. Benim de 3 tane çocuğum var. Allah çocuklarımızı korusun. Devletimizin de bu olaylar karşısında en ağır cezayı vermesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ