MENÜ

İsmail Can Yerinde bırakıyor mu?

Profesyonel FIFA oyuncusu olan ve Futbolist'le başarılı bir performans sergileyen İsmail Can Yerinde (ISOPOWER) sosyal medya hesbaından yaptığı açıklama ile kariyerine ara verdiğini duyurdu. Futbolcist de sözleşmenin feshedildiğini açıklayan bir yanıt verdi kendisine ama alınan bilgilere göre bunun bir '1 Nisan' şakası olduğu yönünde.

İsmail Can Yerinde bırakıyor mu?

Bu sezon turnuvalarda üstün bir performans sergileyen ve Futbolist takımıyla başarıdan başarıya koşan Profesyonel FIFA oyuncusu İsmail Can Yerinde (ISOPOWER), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şok etti.

Haberin Devamı

İsmail sosyal medya hesabından, "Bu seneden itibaren Profesyonel FIFA kariyerime ara verme kararı aldım. Kafamda başka planlar var yakında uzun bir açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı. Bunun daha şoku atlatılamadan Futbolist cephesinden bu tweetin altına bir açıklama geldi ve şu ifadeler yer aldı:

"Kulüp felsefesi ve genel iş ahlakına uyumsuz davranışları sebebi ile profesyonel esporcumuz İsmail Can Yerinde ile sözleşmemiz karşılıklı olarak askıya alınmıştır. Yoluna FIFA dışında devam etme kararı alan @isopowerr aksi bir karar çıkana kadar maçlarda oynatılmayacaktır."

Bu ifadeler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken bu olayın '1 Nisan' şakası olabileceği belirtiliyor.

YORUM YAZ