MENÜ

İslam Slimani kimdir, kaç yaşında, nereli?

İngilizlerin ünlü gazetesi SKY SPORTS Leicester'ın golcüsü Islam Slimani'nin Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Uzun süre Beşiktaş'ın da gündeminde olan Islam Slimani isi Fenerbahçeli taraftarlar arasında heyecan yarattı. Peki Islam Slimani nereli, kimdir, kaç yaşında? Gibi soruların cevabı ve detaylar haberimizde...

İslam Slimani kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. İngilizlerin ünlü gazetesi SKY SPORTS Leicester'ın golcüsü Islam Slimani'nin Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğunu okurlarına duyurdu. İngiltere'den gelen bu haber Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

İslam Slimani nereli, kimdir, kaç yaşında?

Cezayirli forvet 30 yaşında ve 1.88 boyunda. Leicester City golcü futbolcuyu 2016 yılında Sporting Lizbon'dan 30 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Sporting Lizbon'da parladı

3 sezon Sportin Lizbon forması giyen Cezayirli futbolcu burada gösterdiği performansla dünyada tanınmaya başladı. 2014-2015 sezonunda 31 maçta 15 gol attı. Bir sezon sonra ise 46 maçta attığı 31 golle Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Sonra ki sezon ise İngiltere Premier Lig'in yolunu tuttu.

30 milyon Euro'ya Leicester'a gitmişti

Leicester City golcü futbolcuyu 2016 yılında Sporting Lizbon'dan 30 milyon Euro'ya transfer etti. Leicester City de ise iki sezon beklentilerin altında kaldı. İlk sezonunda 30 maçta 9 gol atan Cezayirli forvet geçen sezon ise 12 maçta 11'de kendine yer buldu ve 1 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Cezayir Milli Takım formasını 58 kez terleten Slimani 26 gol atma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ