MENÜ

'İsimler değil, takım önemli'

Aslan’ın hocası Terim’in, Malatya yolculuğu öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Sahaya 11 kişi çıkıyorsak eksik yok demektir. Burada kimin oynadığı değil, ne oynadığı, nerede oynadığı önemli. Hepinizden ekstra performans bekliyorum” dediği öğrenildi.

'İsimler değil, takım önemli'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünkü Malatya yolculuğu öncesi gerçekleşen son idmanda, oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Üst üste yaşanan 7 sakatlık nedeniyle kadro kurmakta zorlanan tecrübeli hoca, oyuncularına güven aşılamaya çalışırken, bir yandan da Yeni Malatyaspor maçından galibiyetle dönmenin hesapları içinde. Başakşehir’in kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduğu haftada, puan kaybına kesinlikle tahammülü olmayan Terim’in, “Sahaya 11 kişi çıkıyorsak eksik yok demektir. Bugün kimin oynadığı değil, ne oynadığı, nerede oynadığı önemli. Hepinizden ekstra performans bekliyorum” yönünde ifadeler kullandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Belhanda’ya özel görev

Belhanda ve Rodrigues’le de özel olarak görüştüğü öğrenilen Terim’in, oyuncularına şunları söylediği belirlendi: “Sizden artık sorumluluk almanızı bekliyorum. Skor anlamında en kritik yerlerde oynuyorsunuz. Gol yollarında bazı sıkıntılarımız var. Sizin yapacaklarınızla bu sıkıntıyı aşarız. Elinizden geleni değil, daha fazlasını yapmanızı istiyorum.” Terim’in ayrıca Belhanda’yı rakip ceza sahasına daha yakın kullanmayı planladığı da gelen haberler arasında.

Metin Karabaş

YORUM YAZ