MENÜ

Inter yine lider: 2-0

Serie A'nın 34. haftasının açılış maçında, şampiyonluk adaylarından FC Inter, konuk ettiği Juventus'u 2-0 yendi.

Inter yine lider: 2-0

Serie A’da 34. haftanın açılış maçında, İtalya liginin iki dev takımı FC Inter ile Juventus, Giuseppe Meazza Stadı’nda karşı karşılaştı.

Tribünlerin büyük kısmının boş kaldığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, konuk Juventus’ta Malili futbolcu Mohamed Sissoko, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek, takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi FC Inter, 75. dakikada Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Maicon ile 1-0 öne geçti. FC Inter adına karşılaşmadaki ikinci golü Kamerunlu golcü Samuel Eto’o 90 3. dakikada kaydetti.

Bu sonuçla FC Inter, şampiyonluk yarışında önemli bir virajı daha geride bırakırken, puanını 70 yaparak, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Müsabakadan boynu bükük ayrılan konuk Juventus ise 51 puanla 6. sırada kalarak, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma yolunda bir darbe daha aldı.

FC Inter’in şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden AS Roma da 34. haftanın bir diğer önemli maçında Lazio ile 18 Nisan Pazar günü, TSİ 21.45’te derbi mücadelesine çıkacak.

INTER 2-0 JUVENTUS

Haberin Devamı



YORUM YAZ