MENÜ

Inter geç ısındı: 1-2

Şampiyonlar Ligi F grubunda Inter, evinde yenemediği Dinamo Kiev'i, soğuk Ukrayna deplasmanında son dakikalarda gelen gollerle 2-1 yenerek grupta liderliğe yükseldi.

Inter geç ısındı: 1-2

Maçın başında Inter, Wesley Sneijder ile gole çok yaklaştıysa da Hollandalı, Milito'nun pasında topu ağlara gönderemedi. 21. dakikada ev sahibi ekip, bir dönem Inter'in ezeli rakibi Milan'ın yıldızı olan Shevchenko ile öne geçti. Milveskiy'nin koşu yoluna attığı pası kontrol eden ve Julio Cesar'ı avlayan Ukraynalı takımını 1-0 öne geçirdi.

Inter genelde topa hakim olan taraf olsa da bir türlü beraberlik golüne yaklaşamadı. Sneijder takımda en fazla topla oynayan oyuncu olarak göze çarparken, ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında Sneijder'ın frikiğinde Samuel topa kafa vurdu ancak kaleyi tutturamadı. Kiev zaman zaman Shevchenko ile tehlike yaratsa da ikinci golü bulamadı. Inter ilerleyen dakikalarda da goller kaçırmaya devam etti. Beklenen gol ise 86. dakikada Milito ile geldi. Golde yine Sneijder vardı. Soldan ortasında topla buluşan Milito dönerek çok güzel vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Beraberlik golünden sonra da rakip kaleye yüklenen Inter, 90. dakikada kaleci Bogush'un hatasını değerlendiren Sneijder ile öne geçti ve 90 dakika bu skorla tamamlandı.

Inter, gruptaki en yakın rakibi Barcelona'nın Rubin Kazan'a ikinci kez puan kaybetmesine karşın zorlu Ukrayna deplasmanında geç de olsa bulduğu gollerle kazandı ve grupta ilk sıraya oturdu.

Haberin Devamı

DINAMO KIEV 1-2 INTER

YORUM YAZ