MENÜ

İnter - Fiorentina maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Yeni sezona Torino galibiyetiyle başlayan Fiorentina, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar yürüyen Inter'le Giuseppe Meazza'da kozlarını paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, İtalya Serie A'da kesintisiz CANLI YAYIN keyfi Misli.com'da!

İnter - Fiorentina maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar yürüdüğü için açılış maçını pas geçen Inter, İtalya Serie A'nın 2. haftasında Fiorentina ile kozlarını paylaşacak. Orta sahadan Matias Vecino sakat, savunmadan Stefan de Vrij cezalı. Yeni transferlerden Aleksandar Kolarov ile Achraf Hakimi'nin ilk 11'de olması bekleniyor. Arturo Vidal karşılaşmaya yedeklerde başlayacak. Hücum bölgesinde bir değişiklik olmayacaktır. Romelu Lukaku ile Lautaro Martinez ile gol arayacaklar.

Haberin Devamı

INTER - FIORENTİNA MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

İnter - Fiorentina maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Sezonu Torino galibiyetiyle açan Fiorentina'da, TD Giuseppe Iachini de Inter gibi 3-5-2 tercih ediyor. Erick Pulgar dışında takımda önemli bir eksik bulunmuyor. Orta alanda Giacomo Bonaventura ile Sofyan Amrabat arasındaki tercihi Iachini maç saati yapacak. Federico Chiesa'yı sağ kanatta, Franck Ribery'yi ise hücuma daha yakın görebiliriz. Ribery'nin hücum partneri Dusan Vlahovic ya da Christian Kouame olacaktır. Kevin-Prince Boateng geçtiğimiz hafta maç kadrosunda yoktu. Geçen sezon Beşiktaş kariyerine sadece 4 gol sığdırabilmişti. Monza ile anlaşmak üzere, deplasman kafilesinde yer almadı.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Inter, geçtiğimiz sezonun son 4 lig maçında kalesini gole kapatmıştı.

- Fiorentina geçen sezonu 2 galibiyetle bitirmişti. Yeni sezona da galibiyetle başladı ve seri 3 maça çıktı.

Haberin Devamı

- İki takım arasındaki son 3 lig maçı "berabere" sonuçlandı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu İtalya Serie A mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Inter Kazanır" oldu! %54'lük kesim kaliteli kadrosuyla ev sahibi Inter'in 3 puanı alan taraf olacağını düşünüyor... %23'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

YORUM YAZ