MENÜ

Inter - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçı F Grubu'nda oynanacak. Conte yönetiminde yeniden yapılanmaya giren Inter, grup lideri Borussia Dortmund'u konuk edecek. Taraftarı önünde alacağı galibiyetle bambaşka bir konuma gelecek Inter, hata yapmak istemiyor. Dortmund ise San Siro'dan alacağı puan ya da puanlarla yoluna devam etmek istiyor.

Inter - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda Inter, Borussia Dortmund'u konuk edecek. Ev sahibi 1 puanla son sırada yer alıyor. Alman ekibi ise 4 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Conte yönetiminde bambaşka bir görüntü ortaya koyan ve yeni bir yapılanmaya giren Inter, alacağı galibiyetle grupta dengeleri değiştirmek istiyor. Lider Dortmund ise alacağı puan ya da puanlarla liderliğini kamçılamak istiyor.

Haberin Devamı

Inter - Borussia Dortmund maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

San Siro'da oynanacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Anthony Taylor'ın yöneteceği 90 dakika beIN SPORTS 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Inter'de Alexis Sanchez ve Stefano Sensi sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Piszczek, Schmelzer ve Reus zorlu maçı kaçıracak isimler.

Inter - Borussia Dortmund ilk 11'ler

Inter: Handanovic, Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Gagliardini, Brozovic, Barella, Asamoah, Lukaku, Lautaro Martinez

Haberin Devamı

Borussia Dortmund: Bürki, Hakimi, Akanji, Hummels, Schulz; Delaney, Witsel, Brandt, Hazard, Weigl, Sancho

YORUM YAZ