MENÜ

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

28-29 Temmuz’da açık elemeler ile başlayan Intel ESL Türkiye Şampiyonası, 11 Kasım’da Volkswagen Arena’da düzenlenen görkemli bir etkinlik ile sonra erdi.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Açık elemelerine 450’den fazla takımın katıldığı ve ligde oynayabilmek için 2500’den fazla oyuncunun mücadele ettiği açık eleme ve kapalı elemelerin sonunda 7 haftalık lig sürecine katılacak 8 takım belli olmuştu. 7 haftalık lig sürecinin ardından finalde ligi birinci bitiren Royal Bandits ve üçüncü bitiren Arena Bulls takımları karşılaştı. Lig sürecinin başından sonuna kadar tecrübesi ile ligin üst sıralarında yer alan Royal Bandits, playoff sürecinde Dark Passage takımını 2-0 yenerek adını finale yazdıran taraf olmuştu. Arena Bulls takımı ise lige kötü başlamasına rağmen 5. hafta sonunda takım oyununu geliştirerek önce playofflara katılmaya hak kazandı ardından Mod-Z Esports takımını playofflar’da 2-1 ile geçerek adını finale yazdıran ikinci takım oldu.

Haberin Devamı

11 Kasım’da Volkswagen Arena’da düzenlenen finalde yaklaşık 1500’den fazla izleyicinin önünde daha iyi takım görüntüsü çizen Arena Bulls, rakibi Royal Bandits’i iki haritada da 16-14’lük skorlar ile geçerek Intel ESL Türkiye Şampiyonu unvanına sahip oldu.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Yaz Sezonu boyunca 600’den fazla karşılaşma oynanırken, ESL Türkiye 4 farklı kanaldan 400 saatten fazla canlı yayın yaptı.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

YORUM YAZ