MENÜ

İnşallah Sami Yen'de

Taraftarlarla chat yapan Emre Belözoğlu, “Ne zaman Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olacaksın?” sorusuna, “İnşallah gelecek maçta” yanıtını verdi.

İnşallah Sami Yen'de

Fenercell tarafından organize edilen “taraftarlarla chat”in ikinci konuğu Emre Belözoğlu oldu. Can Bartu Tesisleri’nde bilgisayarın başına geçip, taraftarların gönderdiği soruları yanıtlayan tecrübeli oyuncuya bir taraftar, “Ne zaman Galatasaray’a gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olacaksın?” diye sordu. Emre’nin yanıtı kısa ve netti: “İnşallah gelecek maçta.” İşte Emre’ye sorulan bazı sorular ve onun yanıtları:

Haberin Devamı

- Fenerbahçe’de futbol oynamanın ayrıcalık ve farkları neler?
“İki yıldır bu kulüpteyim. Çok büyük takımlarda da oynadım. Fenerbahçe’de oynamanın bir ayrıcalık olduğunu özellikle bu yıl kazandığımız sonuçlardan sonra net bir şekilde anladım. Fenerbahçe, şimdiye dek oynadığım kulüpler içinde beklentileri en yüksek olanı.”

- Derbiyi kazanınca ne hissettin?
“Çok mutluydum. Evime rahat gittim ve uyudum. Baros’un sakatlığına üzülmüştüm. Biraz onun sıkıntısı vardı.”

- Üzerine yakıştırılan bir ‘agresif’ düşüncesi var.
“Sahada agresif olduğum kabul ediliyor. Hakemlerin, bunun etkisinde kalıp, yanlış kararlar verdiğini düşünmüyorum. Hatayı genelde kendimde görüyorum. Hatalarımın farkındayım ama takımım için fazla vermek adına kendimi kaybettiğim dönemler oluyor. İnşallah herkesin beklediği Emre’yi sahaya yansıtırım.”

Haberin Devamı

- Sık sık sakatlanıyorsun. Kronik bir rahatsızlık nedeniyle mi?
“Genelde son 1-1.5 yıla kadar sakatlıklarla anılan bir oyuncuydum. Ama bu sene sakatlık yaşamadım. Futbolcular hiç sakatlanmak istemez. Ama ben herhalde adale yapım nedeniyle sakatlanmaya müsaitim. Özel yaşamıma daha çok dikkat ediyorum ve şimdi iyiyim. Kronik sakatlığım yok.”

- Eski performansına döndüğün söyleniyor
“Bu sene sezon başı kampı yapıp, iyi çalıştım. Bunun artılarını görüyorum. Takım da iyi gidiyor. Futbolcunun başarısı biraz takımın performansına endekslidir.”

- Gol kralı kim olur?
“Ya Semih, ya Güiza olur.”

- İdmanlarda eğlendiğinizi görüyoruz. Bu, takım içi ilişkilere nasıl yansıyor?
“Geçen yıl kötü bir hava vardı idmanda. Üzülüyordum. Sonuçların iyi olmasıyla takımda huzurlu ve mutlu bir ortam ortaya çıktı. Koch bizi çok iyi motive ediyor. Maç sonu cezalar olsun, eğlenceler olsun, bizi çok iyi etkiliyor. Onun iyi bir kondisyoner ve motivasyon ustası olduğunu düşünüyorum.”

- Türkiye Kupası’nı 27 yıldır kazanamıyoruz
“Geçen yıl çok yaklaştık ama şanssız bir final oynadık. Taraftarın isteğini biliyoruz. Bu yıl, oynadığımız her maçı kazanmak istediğimiz gibi, her kulvarda kupa kaldırmak istiyoruz.”

Haberin Devamı

Emre’nin gözüyle takım arkadaşları
Alex profesör; Carlos çok büyük oyuncu; Güiza matador; Semih golcü; Gökhan Gönül cesur yürek; Santos yetenek; Uğur Boral çok iyi dost; Lugano takımı için herşeyi ortaya koyan biri; Bilica savaşçı; Volkan tartışmasız Türkiye’nin 1 numaralı kalecisi; Abdülkadir oda arkadaşım. Kendime oynadığım her takımda 10 üzerinden 5 veririm. Ortalama olsun diye söyledim. Sınıfta kalmam herhalde.

YORUM YAZ