MENÜ

"İnşallah Boluspor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılıp, çıkışa geçmek istiyoruz"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok’un basın sözcüsü Kemal Büyükakın, 20 Ekim Cumartesi günü karşılaşacakları Boluspor’u yenerek, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

"İnşallah Boluspor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılıp, çıkışa geçmek istiyoruz"

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok’un basın sözcüsü Kemal Büyükakın, 20 Ekim Cumartesi günü karşılaşacakları Boluspor’u yenerek, çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Büyükakın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 9. haftasında oynayacakları Boluspor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, geride kalan haftada 2-1 kaybettikleri Adanaspor maçından, istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını vurguladı. Bu sezon oyuncu transferi yapamadıklarını anlatan Büyükakın, şehirdeki her kesimin takıma destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Büyükakın, cezaları nedeniyle seyircisiz oynayacakları Boluspor maçında zorlanacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Adanaspor maçından beklentimiz daha farklıydı. Aslında müsabakaya kötü başlamadık ama istediğimiz oyunu sahaya bir türlü yansıtamadık. Milli takım arasını iyi değerlendirdik. Şunu söylemek isterim ki takım olarak içinde bulunduğumuz bu olumsuz durumu ortadan kaldıracak oyuncu kalitemiz, yeteneğimiz, karakterimiz ve yüreğimiz var. İnşallah Boluspor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılıp, çıkışa geçmek istiyoruz."

YORUM YAZ