MENÜ

İngiltere'de kara cumartesi

Ada’da eski futbolcu Glenn Hoddle kalp krizi geçirdi, Brighton-Wolves maçında bir taraftar hayatını kaybetti. Son olarak ise Leicester’ın sahibi Srivaddhanaprabha’yı taşıyan helikopter stattan kalktıktan hemen sonra düştü, kurtulan olmadı!

İngiltere'de kara cumartesi

İngiltere’de önceki gün tarihe kara cumartesi olarak geçti.

Haberin Devamı

Ada’da eski futbolcu ve teknik direktör Glenn Hoddle, yorumculuk yaptığı kanalda kalp krizi geçirdi. Hoddle’ın durumunun şu an iyi olduğu bildirildi.

Brighton-Wolves karşılaşmasında, bir taraftar fenalaşarak hayatını kaybetti.

Bu gelişmelerin ardından son olay, Leicester City’nin, West Ham United’la 1-1 berabere kaldığı mücadele sonrasında yaşandı. 2010’da Leicester’ı satın alan ve takımın 2016’da Premier Lig’de kazandığı mucize şampiyonlukta başrolü oynayan isimlerden Taylandlı Vichai Srivaddhanaprabha’ın helikopteri, King Power Stadı’ndan kalkış yaptıktan çok kısa bir süre sonra hemen stadın yanında bulunan parka düştü.

İngilterede kara cumartesi

Saygı duruşu yapıldı

Vichai’nin, iç saha maçlarına gidip gelirken kullandığı helikopterin motor arızası yaptığı ve daha sonra kendi etrafında döndükten sonra yere çakıldığı bildirildi. Kısa sürede alev alan helikopterde bulunan Leicester’ın sahibi ve iki pilotun olay yerinde hayatını kaybettikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

İngilterede kara cumartesi

Dünkü lig maçlar öncesi saygı duruşunda bulunulurken, King Power’ın önüne çiçekler bırakıldı ve olayla ilgili olarak sosyal medya üzerinde birçok paylaşım yapıldı.

YORUM YAZ