MENÜ

İngiltere - Hırvatistan maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın favorilerinden İngiltere, Wembley'de Hırvatistan'la kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, tüm yaz boyunca Euro 2020 keyfi Misli.com'da olacak!

İngiltere - Hırvatistan maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Jesse Lingard, James Ward-Prowse ve Ollie Watkins'i aday kadro dışında bırakan İngiltere TD Gareth Southgate, Trent Alexander-Arnold'un sakatlığı sonrası da Ben White'ı çağırmıştı. Normal şartlarda ilk 11'de olması beklenen Harry Maguire ve Jordan Henderson'ın geride bıraktığımız sezonu sakat noktalamış olmaları, Southgate'in canını biraz sıkıyordur. Maguire yerine stoperde Tyrone Mings, Henderson yerine orta sahada "Kalvin Phillips & Declan Rice" ikilisini izleyeceğiz. Chelsea ile müthiş bir sezon geçiren Mason Mount, orta alandaki yaratıcı isim olacak. Phil Foden, Jadon Sancho ve Jack Grealish gibi önemli isimler de kadroda ancak kanatlarda biraz daha milli takım altında tecrübesi bulunan Raheem Sterling ile Marcus Rashford ilk 11'de başlayabilir. Gole en yakın isim, tartışmasız Harry Kane! Kaptana hem taraftar hem de ulusal basın tarafından büyük bir güven duyuluyor...

Haberin Devamı

İNGİLTERE - HIRVATİSTAN MAÇI İDDAA ORANLARI! HEYECAN MİSLİ.COM'DA

İngiltere - Hırvatistan maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Hırvatistan cephesinde ise milli takımdan emekliliğini açıklayan Ivan Rakitic dışında önemli bir eksik yok fakat 2018 Dünya Kupası'nda final oynayan takımı da son zamanlarda pek sahada göremedik. Tecrübesiyle stoperde Domagoj Vida'ya partner olması beklenen Dejan Lovren'in durumu maç saati netleşecek. Sağ bekte Sime Vrsaljko, sol bekte Borna Barisic izleyeceğiz. Orta alanda Luka Modric'in arkasını Marcelo Brozovic ve Matteo Kovacic toplayacak. Gole en yakın ismin Andrej Kramaric olması bekleniyor. Kanattan desteği Ivan Perisic ve Ante Rebic verecek.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İngiltere son 6 maçında fire vermedi! (6 maç - 15 gol)

Haberin Devamı

- Hırvatistan oynadığı son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. (2 beraberlik - 5 mağlubiyet)

- İki takımın son karşılaşması 2 yıl 6 ay 26 gün önceydi ve Hırvatistan, Andrej Kramaric'le öne geçse de Jesse Lingard ve Harry Kane galibiyeti İngiltere'ye getirmişti.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Euro 2020 D Grubu karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "İngiltere kazanır" oldu! %32'lik kesim Harry Kane önderliğindeki İngiltere'den Hırvatistan karşısında 3 puan bekliyor... %6'lık kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

MİSLİ.COM YAZARI CANER İŞBEĞENDİREN NE DİYOR?

İngilizler, Dünya şampiyonu olan 66 jenerasyonundan sonra ilk kez bir ulusal turnuvada bu kadar iddialı durumda. Zira en genç (ilk 11 olarak) ve en pahalı kadroya sahip olmalarının yanında, turnuva ev sahiplerinden biri olmaları ve gruptaki 3 maçın tamamını da Wembley’de oynayacak olmaları, Southgate’in elini güçlendiren önemli faktörlerden. 2018 finalisti Hırvatistan kadrosu ise turnuva ertelenince bir yıl daha yaşlandı. 36’lık dinamo Modric de kesinlikle aynı tempoya sahip değil. İngilizlerin lobi gücünü bir kenara koyarsak, Avrupa şampiyonu olmayan tek majör ülke olarak kalmaları, bence ülkeyi kenetleyip ateşleyen unsurların başında. Devler Ligi’ne iki finalist veren İngilizler, benim de bu turnuvadaki favorim! Kaptan Harry Kane önderliğindeki genç İngilizler’in, 3 puanla başlamasını bekliyorum.

YORUM YAZ