MENÜ

ING Basketbol Süper Ligi'ne bir sponsor daha!

ING Basketbol Süper Ligi'ne bir sponsor daha geldi. 2006 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Çiçeksepeti.com, 2019-2020 sezonu sonuna kadar ING Basketbol Süper Ligi'ne sponsor oldu. Sponsorluk için Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Çiçeksepeti.com CEO'su Emre Aydın'ın katılımı ile imza töreni düzenlendi.

ING Basketbol Süper Ligi'ne bir sponsor daha!

Çiçeksepeti.com, ING Basketbol Süper Ligi'ne resmi sponsoru oldu. Sponsorluk için Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Çiçeksepeti.com CEO'su Emre Aydın'ın katılımı ile imza töreni düzenlendi. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Zeytinburnu'ndaki binasında imzalanan sözleşmenin 2019-2020 sezonu sonuna kadar geçerli olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Her geçen gün büyüyen ve güçlenen basketbol ailemize çok değerli bir kurum daha katıldı. Rekabet seviyesiyle Avrupa'nın zirvesinde yer alan ING Basketbol Süper Ligi ve Çiçeksepeti.com markalarının iş birliği iki kuruma da güç katacaktır. Uzun yıllar sürmesini umut ettiğimiz bu sponsorluk anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL, (DHA)

YORUM YAZ