MENÜ

İnegöl'ün hedefi PTT 1. Lig

İnegölspor Teknik Direktörü Bulut, PTT 1. Lig'e yükselmek için mücadele edeceklerini, bunu elde edemeseler bile play-off oynayacaklarını söyledi.

İnegöl'ün hedefi PTT 1. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor’un teknik direktörü Mehmet Bulut, 7-2 kazandıkları Eyüpspor maçına ilişkin, "Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolü hep bizdeydi" dedi.

Haberin Devamı

Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana iyi futbol oynadıklarını söyledi. Eyüpspor’a karşı sadece girdikleri pozisyonları değerlendirdiklerini belirten Bulut, şöyle devam etti: "Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolü hep bizdeydi. Çok iyi oynadık ve bunu skora çevirdik. Hatta bunun yanında bize yakışmayan iki de gol yedik. Her şeyin hesabını yapmak zorundayız. Skorlar aynı olduğu zaman ikili averaja bakılacak. Lider Balıkesirspor’un berabere kalmasıyla aramızdaki puan farkı 6’ya düştü. Her zaman önemli olanın, bizim kazanmamız olduğunu söylüyoruz. Biz kazandığımız zaman rakip kaybedecektir. Bunu biliyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da 3 puan alıp rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Haberin Devamı

Bulut, play-off bölümüne katılmayı büyük ölçüde garantilediklerini anlatarak, sezon sonunda birinci sırada yer alıp doğrudan PTT 1. Lig’e yükselme imkanını elde edemeseler de bunu gerçekleştirebilmek için play-off etabında mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ