MENÜ

İnegölspor Dinçbudak ile anlaştı

TFF 3. Lig 1. Klasman Grubu takımlarından İnegölspor'da teknik direktörlüğe Nevzat Dinçbudak getirildi.

İnegölspor Dinçbudak ile anlaştı

Dinçbudak, İnegölspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 1992 yılından bu yana Bursa’da olduğunu ve İnegölspor’u yakından tanıdığını söyledi. İnegölspor camiasının bu noktada olmaması gerektiğini ifade eden Dinçbudak, "Küçükköy beraberliğinin ardından yönetim kurulu bir teklifle geldi. Altından kalkacağıma inanarak teklifi kabul ettim. İnegölspor’u sıkıntılı durumdan kurtaracağımıza inanıyorum. Bundan sonra maç maç düşüneceğiz. Futbolcu, yönetim, taraftar ve basın el ele vererek İnegölspor’u 3. ligde bırakacağız" dedi.

İnegölspor Başkanı Yusuf Şen de lige üst sıraları hedefleyerek, hatta şampiyonluk hedefiyle başladıklarını, ancak gelinen noktanın kendilerini fazlasıyla üzdüğünü söyledi.

Şen, cumartesi günü hayati derecede önemli bir karşılaşmada Küçükköyspor ile berabere kaldıklarını anımsatarak, "Onursal başkanımız Alinur Aktaş ve İnegöllüleri çok üzdük. Anında önlem almalıydık. Gidişatımız parlak değildi" diye konuştu.

Maç sonrası yönetim kurulu ile olağanüstü toplantı yaptıklarını belirten Şen, şunları kaydetti: "Toplantı öncesi teknik direktör Necati Erkmen bizi arayarak yararlı olması durumunda görevinden ayrılabileceğini söyledi. Yönetim kurulunda konuyu görüştük ve yollarımızı ayırma kararı aldık. Bir kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Necati Erkmen bizim hala dostumuz ve dost olarak kalacak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Nevzat Dinçbudak uzun yıllar Bursaspor forması giydi. Yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük görevlerinde bulundu. Kalan 5 maç üzerinden anlaşma yaptık. Bu 5 maçta ligde kalmak için mücadele edeceğiz. İnşallah 5 maçı kazanarak ligde kalacağız ve bu kabus sona erecek. Nevzat hocamızın yardımcılığını Turan Şen yapacak. Genel kaptanlık görevini sürdüren Yücel Demir’in yerine Süleyman Yılmaz bu görevi sürdürecek. Murat Bayram da iletişim koordinatörümüz olarak görev yapacak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ