MENÜ

İmkansızın peşinde

Devler Ligi'nde Barcelona, ilk maçta 4-0 kaybettiği Bayern Münih'i bu akşam Nou Camp'ta konuk edecek. İspanyol devi, tarihte kimsenin yapamadığını yapıp, turu geçmeye çalışacak.

İmkansızın peşinde

Şampiyonlar Ligi’nde son finalist, bu akşam belli olacak. İspanyol temsilcisi Barcelona, ilk maçta Almanya’da 4-0 yenildiği Bayern Münih’i Nou Camp’ta ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadele, D-Smart üzerinden yayın yapan Smartspor’dan ekranlara gelecek. Katalan ekibinde herkes bu maça kilitlenmiş durumda. Bir şekilde mucizeye imza atmak isteyen Barça, tarihe geçmek için sahaya çıkacak. Çünkü Avrupa Kupaları’nda ilk maçı 4-0 kaybedip, bugüne kadar tur atlayan bir takım bulunmuyor. Devler Ligi arenasında henüz deplasmanda maç kaybetmeyen Almanlar, buradan finale çıkıp, kupayı almak istiyor. Bu arenanın 26 golle en golcü ekibi olan Kırmızı-Beyazlılar karşısında Katalan devi, tüm kozlarını oynamak amacında.

10 maçı da kazandılar

Bu arada Barcelona ise Alman takımlarına karşı evinde oynadığı son 10 maçın hepsini kazandı. Toplamda ise İspanyol temsilcisi sahasında 19 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Konuk takımda ilk maçta cezalı olan Mandzukic’in, bu kez Gomez’in yerine sahaya çıkacağı bildirildi. Ayrıca kanseri yenen ve tekrar sahalara dönen Abidal’in de, Pique ile birlikte stoperde forma giyeceği öğrenildi. Öte yandan karşılaşmayı, Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Damir Skomina yönetecek.

En büyük korku sarı kartlar


Barcelona maçında Bayern Münih’te 6 sarı kartlı oyuncu bulunuyor. Dev karşılaşma öncesi takım kaptanı Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Dante, Javi Martinez, Mario Gomez ve Luiz Gustavo, ev sahibinde ise Song ile Gerard Pique, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

Messi yüzde 100 hazır!


Katalan ekibinin en büyük yıldızı Lionel Messi, sakatlığı sebebiyle bir süredir tam olarak performans gösteremiyordu. Katalan ekibinin Arjantinli süperstarının, tam olarak Bayern Münih maçına hazır olduğu bildirilirken tecrübeli futbolcu, “Barça tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacağız” dedi.

Barça nasıl tur atlar?


İspanyol temsilcisi Barcelona, rakibini elemek için gol yemeden 5-0 kazanması gerekiyor. Katalan ekibinin bunun dışında turu geçmesi adına rakibini her türlü 5 farklı mağlup etmesi lazım. Bunun dışında 4-0 maçı uzatmaya götürür, her türlü beraberlik ya da Bayern’in rakibine 3 farklı yenilmesi bile, Alman ekibini finale uçurur.

TAKIMLARIN 11'LERİ

BARCELONA: Valdes, Alves, Pique, Abidal, Correia, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi, Sanchez

BAYERN MÜNİH: Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Martinez, Schweinsteiger, Robben, Müller, Ribery, Mandzukic

STAT: Nou Camp

SAAT: 21.45

YAYIN: Smartspor

HAKEM: Damir Skomina

CANLI MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN OYNADIKLARI SON MAÇLAR İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN ARALARINDA OYNADIĞI SON MAÇLAR İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN SAKAT VE CEZALILARI İÇİN TIKLAYIN


İKİ TAKIMIN İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN


BARCELONA'NIN 12/13 SEZONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

BAYERN MÜNİH'İN 2012/13 SEZONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN


MAÇIN HAKEMİ DAMİR SKOMİNA'NIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ