MENÜ

"Galatasaray'da ilk tebrik edilmesi gereken isim..."

Ali Ece, Başakşehir'i 2-1 yenen Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumluyor. 'Muazzam bir gol onu bir konuşmamız gerekiyor.'

'Benim yüzümü ve kalemimi kara çıkarmadığı için attığı golden dolayı kendisini ayrıca kutluyorum'

Haberin Devamı

Galatasaray'da ilk tebrik edilmesi gereken ismin Feghouli olduğunu söyleyen Ali Ece, "Müthiş bir gol. Galatasaray'ın çok şampiyonluğu var böyle. Şampiyonluğu getiren vuruşlar. Hagi'nin böyle golleri var. İstikrarlı olarak zaten Hagi vardı. Tabi ki Feghouli bir Hagi değil ama bu ligde ortalamanın çok üstünde olduğunu sonunda kanıtladı. Sezonun ikinci yarısında ve ilk geldiği zaman yazdığım yazıdan sonra benim yüzümü ve kalemimi kara çıkarmadığı için attığı golden dolayı kendisini ayrıca kutluyorum. Muazzam bir gol, onu bir konuşmamız gerekiyor. Direkten dönüyor takip ediyor. Takip ettiği topa acayip bir rövaşata vuruşu yapıyor. Ligde onu yapabilecek çok az oyuncu var. Direkten dönüyor, sol direkten dönüyor çataldan ve sağ direğin dibine vuruyor. Yani tam terse vuruyor. Oradaki vurduğu yerde çok doğru. " dedi.

Haberin Devamı

'Şampiyonlar Ligi'ndeki Cüneyt Çakır dünya kalitesini sergiledi'

Galatasaray - Medipol Başakşehir maçının hakemi Cüneyt Çakır'ın saha için olup biten her şeyi iyi yönettiğini ifade eden Ali Ece, "Zaten kendi performansının da çok üstüne çıktı bu sezon. Şampiyonlar Lig'indeki Cüneyt Çakır; dünya kalitesini sergiledi bu maç üzerinden. Sezon içindeki Cüneyt Çakır'ın da çok üzerine çıktı. Bazı maçlarda bu kadar iyi değildi yalnız saha dışı doğrudan Cüneyt Çakır'a yazmaz. Maçın dördüncü hakemi Halil Umut Meler. VAR hakemi Ali Palabıyık. Galatasaray'ın yedek kalecisi İsmail ile Başahşehir'de maça yedek başlayan Adebayor'un arasında yaşanan olay sonrası ikisi de kırmızı kart görmeliydi. Neden; İsmail, Adebayor'u itiyor saha içinde itince oyuncu kırmızı kart görüyor.. Adebayor da kalkıp İsmail'e tekme atıyor. Saha içinde tekme atınca kırmızı kart görüyorsun. O zaman saha dışında da onu göstermesi gerekiyordu. Ama orada da dediğim gibi sadece ve sadece Cüneyt Çakır'a yazmaz.'' dedi.

YORUM YAZ