MENÜ

İlk imza Selçuk İnan'dan

BÜMED MEÇ Okulları yepyeni bir kampanyaya imza attı. Yıldız futbolcuların desteğiyle "Yıldızlar, Çocuklar için İmzalıyor" sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Projeye katılan ilk isim Galatasaraylı kaptanı Selçuk İnan oldu.

İlk imza Selçuk İnan'dan

Sık sık organize ettiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken BÜMED MEÇ Okulları yepyeni bir kampanyaya imza attı. Yıldız futbolcuların desteğiyle "Yıldızlar, Çocuklar için İmzalıyor" sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında yıldız futbolcular formalarını imzalayacak ardından da söz konusu formalar açık arttırmayla yeni sahiplerini bulacak. Elde edilen gelirle çocukların hayatlarına küçük dokunuşlar yapılacak.

Forma açık arttırmaya çıkıyor

"Yıldızlar, Çocuklar için İmzalıyor" sosyal sorumluluk projesine katılan ilk isim Galatasaraylı Selçuk İnan oldu. Yetenekli futbolcu proje için Şampiyonlar Ligi’nde giydiği formayı imzaladı. Milli futbolcu, projeyle ilgili olarak, "Eğitime yönelik gerçekleştirilen projenin içinde yer almak bizlere gurur verdi. Böyle bir projede yer alan tüm futbolcu arkadaşlarımıza ve bu projeye destek veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ