MENÜ

İlhan Mansız: Beşiktaş'tan teklif almadım

Eski Milli Futbolcu İlhan Mansız, Best Fm'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in canlı yayın konuğu oldu.

İlhan Mansız: Beşiktaş'tan teklif almadım

Özel hayatından sportif kariyerine önemli bilgiler açıklayan İlhan Mansız, Beşiktaş yönetimiyle ilgili bazı görüşmeleri olduğunu fakat son dönemde herhangi bir teklif almadığını sözlerine ekledi.

İlhan Mansız sözlerine şöyle devam etti;

'Beşiktaş’tan resmi bir teklif almadım'

Yakın dönemde Beşiktaş ile herhangi bir temasım olmadı. Ne Fikret Orman ne de yöneticiler ile bir görüşmemiz olmadı. Geçen sezen başkanla sohbetim oldu. Sportif Direktörlük yapmak istiyorum.Bana uygun bir görev verilmesi halinde Beşiktaş’a dönmek isterim. Futbolun içerisinde olacaksam ya sportif direktörük ya da genç oyuncularımıza danışmanlık yapmak isterim. Bir kulüpte çalışacaksam,ileride Beşiktaş’tan teklif gelmesi halinde çalışmayı ilerleyen dönemlerde tabiki düşünürüm.

'Şenol Güneş Beşiktaş’ın hocası değil'


Yurtdışında yaşadığım için Beşiktaş maçlarını pek fazla takip edemedim. Fakat gönlümde her zaman yeri vardı. Teknik anlamda Şenol Güneş umuyorum kendisini geliştirmiştir. Yakın bir dönemde imza atması muhtemel Şenol hocanın. Beşiktaş’a neler verebilir göreceğiz.Kafasında ki planı uygulayabilir, kadroya takviyeleri başarılı bir şekilde uygularsa başarılı olabilir. Beşiktaş’a faydalı olabilir mi bilemiyorum, hep birlikte izleyip göreceğiz.

'Futbola geri döndüm'


Futbolun ardından buz pateniyle yakından ilgilendim. Uluslar arası yarışmalara katıldım. 2.5 sene gibi kısa bir sürede buz pateninde, 20 sene boyunca hazırlanan bir sporcu klasmanına ulaştım. Tabiki birçok çevrelerce kimse bize inanmadı. Uzun bir süre sportif harcamalarımı kendi cebimden karşıladım. Büyük bir tecrübe kazandım. İnsanlara inanırsanız başaramayacağınız bir durum yoktur mesajını verdiysem ne mutlu bana. Fakat federasyon bir süre sonra maddi desteğini kesti. Artık futbola geri döndüm.

'Keşke ameliyatı Türkiye’de olmasaydım'

En büyük pişmanlığım ise dizimdeki ameliyatı Türkiye’de olmam. Keşke yurtdışında olsaydım. Çünkü problemin belli bir kısmı benden gizlendi. İnsanlar kendime bakmadığımı düşünüyor fakat bilmiyorlar ki eklem sakatlıklarının operasyonel bir tedavi olduğunu. Bu durum dışında her kararımla ve yaptıklarımla mutluluk duyuyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ