MENÜ

İleri, hep daha ileri

İşte Güneş'in aşılamaya çalıştığı felsefe... Rekabet tavan yaptı, kulübe 11'i zorluyor, teknik heyet seçimde zorlanıyor. Son haftalarda herkes Trabzon'u övüyor ama bu tablo bile Şenol Güneş'e yeterli gelmiyor.

İleri, hep daha ileri

Şenol Güneş’in gelmesiyle çıtası yükselen Trabzonspor’un performansı her geçen gün tırmanırken, takımın ortaya koyduğu futbol hem taraftarları hem de spor kamuoyunu hayli mutlu ediyor ama bu durum teknik direktör Şenol Güneş’e yeterli gelmiyor... Rahat kazanılan maçların ardından bile temkinli konuşup, “Trabzonspor olarak daha iyisini yapmak, oyun kalitemizi ve mücadele gücümüzü daha da artırmak zorundayız” ifadelerini kullanan Bordo-Mavililer’in hocası, bu gelişim paralelinde artık tatlı bir sıkıntıyı da yaşıyor. Eskiye oranla artık kadroda müthiş bir forma rekabeti söz konusu. Kaleden hücuma kadar birbirinin alternatifi bulunan oyuncular, teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne girebilmek için elinden geleni yapıyor. Kısa bir süre öncesine kadar atıl durumda olan futbolcuların bekleme noktası olan kulübe de asıl işlerliğini kazandı.

Kaleden forvete kadar...

Buna seçim zorluğuna en basit örnek de yarınki kupa mücadelesi öncesinde yaşanıyor. Kalede Tolga Onur’a sellektör yapıyor, yorgunluğunu üzerinden atan kaptan Song stopere dönmek için hocasını bekliyor. Yeni transfer Teofilo Gutierrez henüz ilk 11 yüzü göremezken, Eskişehir’den gelen Burak Yılmaz da şans bekleyenler arasındaki yerini alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ