MENÜ

İlaç gibi geldi...

Cevher ve Engin'in üçlükleriyle Fenerbahçe Ülker'i 15 sayı farkla yenen Beşiktaş Cola Turka, şimdi de Galatasaray Cafe Crown'u gözüne kestirdi.

İlaç gibi geldi...

Fenerbahçe Ülker’i 83-68 mağlup eden Beşiktaş Cola Turka’da sevinç sürüyor. Maçtan önce, Fenerbahçe Ülker’e yenilmeleri halinde ilk 4 şanslarını büyük ölçüde kaybedeceklerinin bilincinde olduklarını vurgulayan Bıyıktay, “Önümüzde ciddi maçlarımız var. Sezon başı ilk 3 hedefimiz vardı, ancak bir takım şanssızlıklar bizi ilk 4’te kalma hedefine getirdi. Şimdi önümüzde Galatasaray Cafe Crown maçı var ve o karşılaşmada da kazanan taraf olmak istiyoruz” derken, derbinin yıldızlarından Cevher Özer ise, “Alabildiğimiz kadar çok galibiyet almak, mümkünse hepsini kazanmak istiyoruz. İlk 4’te bitirmek için bunu yapmak zorundayız”
görüşünü dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Kartal’ı uçuracağız’
Taraftara seslenen Beşiktaş Basketbol Şube Direktörü H.Bozkurter de, “Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Merak etmesinler, Kartal’ı uçuracağız. Önceki gün Akatlar’da uçurduk, yakında Türkiye’de uçuracağız” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ