MENÜ

İkide iki!

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor ile oynadığı karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer dün de Avni Aker'de İstanbul B. Belediye'ye mağlup olmaktan kurtulamadı.

İkide iki!

İtalyan devi İnter’i deplasmanda devirip Şampiyonlar Ligi’ne süper bir giriş yapan Trabzonspor Süper Lig’de ise tam tersi bir görüntü çiziyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı maçta Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybeden Bordo-Mavililer dün de uzun bir aradan sonra ilk kez seyircisi önüne çıktığı maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Geçen sezon yenmişti

Manisaspor karşısında öne geçmesine karşın 10 kişi kalan rakibinden gol yiyerek sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, İstanbul B.Belediyespor önünde de bir türlü aradığı golü bulamadı. Rakibi karşısında zaman zaman etkili olan Karadeniz Fırtınası girdiği pozisyonları cömertçe harcadı. İstanbul temsilcisi ise etkili geldiği akınlardan birinde 86. dakikada Kamerunlu Webo ile bulduğu golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Bordo-Mavili ekip geçtiğimiz sezon kendi sahasında oynadığı son maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

YORUM YAZ