MENÜ

'İki mucize yaşadık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ilginç bir gün yaşadıklarını belirtip, “İlk yarıda gol atmamız, ikinci yarıda ise gol yememiz bir mucizeydi” açıklamasını yaptı.

'İki mucize yaşadık'

Sarı-Lacivertli ekibin başarılı hocası Aykut Kocaman, bu sezonki ilk puan kaybının umutlarını kırmayacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam, ilginç bir gün yaşadıklarını belirtip, “İlk yarıda gol atmamız, ikinci yarıda ise yememiz mucizeydi. Sonucu son anda lehimize çevirdik ama ofsayt kararına takıldık. Maçta adaletli çalışan bir hakem vardı, davranışları hakkaniyetliydi ancak son hatası canımızı yaktı. Uzun bir süre sonra içeride gol yiyip, puan yitirdik. Bu derece dağınık ve dengesiz oynamamıştık. Bu kayıp, şampiyonluk yarışında istenen bir durum değil ancak umutlarımızı kırmaz. İki gün sonra Kayseri ile oynayacağız. Oraya diri bir şekilde gitmeye çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

Taraftara teşekkür

Kocaman stadı dolduran bayan taraftarlara da teşekkür ederek, “Her şekilde taraftarımızın sahayı doldurabileceğini gördük. Tarihi bir gündü. Böyle birşey bir daha olur mu, bilmiyorum. Ama önce ceza almak istemiyoruz. Taraftarımızı mutlu göndermek isterdik ama olmadı” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ