MENÜ

İki ay içinde evleniyorlar!

Kapalı gişe oynayan “Eyvah Eyvah 2” filminin başrol oyuncuları Ata Demirer'le Özge Borak'ın iki ay içinde evleneceği konuşuluyor.

İki ay içinde evleniyorlar!

Geçen yaz sonu Çanakkale’deki çekimler sırasında aralarında aşk kıvılcımlarının filizlendiği belirtilen çift ise aşk yaşadıkları dedikodusu hakkında sessiz kalmaya devam ediyor. Sadece çok yakın arkadaşlarına ilişkilerini itiraf eden çift, yakında evleneceklerini de açıkladı. Ancak basının konuyla ilgili sorularına çift şimdilik “Olumlu ya da olumsuz bir şey demiyoruz” cevabı vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Dört yıllık eşi Bülent Şakrak ile geçen ekim sonunda boşanan Borak’ın henüz evliyken Demirer ile flört etmeye başladığı iddiası gündeme geldi. Borak’la anlaşamadıkları için karşılıklı konuşarak ayrılmaya karar verdiklerini belirten Bülent Şakrak ise Milliyet’e “Böyle bir ilişkinin olduğundan haberim yok. Bizim ilişkimiz süresince de böyle bir şey olmadı. Olmuşsa yeni olmuştur. Sonuçta Özge boşanmış ve bekar biri. Bir başkasıyla ilişkisi olmasından daha doğal bir şey olamaz. Benim de bu konuyla ilgili bir şey söylemem saçma olur” dedi.

Milliyet

YORUM YAZ