MENÜ

"Iker Casillas, hayatının kurtarışını yaptı!"

Porto'nun deneyimli file bekçisi Iker Casillas, dün takımının antrenmanında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumunun iyi olduğunu duyurarak yüreklere su serpen İspanyol kaleciyle ilgili menajeri Carlos Cutropia'dan flaş bir açıklama geldi.

"Iker Casillas, hayatının kurtarışını yaptı!"

Porto'nun 37 yaşındaki file bekçisi Iker Casillas, dün takımının antrenmanında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Doktorların müdahalesinin ardından dün resmi Instagram hesabı aracılığıyla sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran İspanyol kaleciyle ilgili olarak menajeri Carlos Cutropia'dan flaş bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

İspanya'da yayın yapan COPE Radyosu'na konuşan Cutropia, oyuncusunun iki gün üst üste çok ağır idmanlar geçirdiğini söylerken "Bu olayın antrenman sırasında yaşanması, Iker adına büyük bir şans. Çünkü Porto'nun sağlık ekibi derhal kendisine müdahalede bulundu. Eğer kriz esnasında evinde olsaydı çok farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü eldivenin bilincini hiç kaybetmediğini ve geçirdiği kalp krizinin sağlığını etkilemeyeceğini belirten İspanyol menajer, "Iker, şu an her zamanki gibi. Şaka yapıyor, gülüyor, eğleniyor. Kendisi hayatının kurtarışını yaptı. Bu, Dünya Kupası şampiyonluğundan daha büyük bir zafer." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ