MENÜ

II.Flores seferi!

Jean Tigana'dan sonra İspanyol hocayla görüşen Beşiktaşlı yöneticiler, Flores'i o zaman ikna edememişti. Aradan 4 sene geçince, genç çalıştırıcının fikirleri de değişti.

II.Flores seferi!

2007-2008 sezonunun başında Jean Tigana’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için en güçlü aday, Quique Sanchez Flores’ti... Ancak o dönemde İspanyol hoca Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmamış ve Beşiktaş da yoluna Ertuğrul Sağlam’la devam etmişti. Aradan 4 sene geçti ve Beşiktaş bu süre içerisindeki üçüncü hocasıyla da yollarını ayırdı. Tekrar teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş, Atletico Madrid’ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Quique Sanchez Flores’in kapısını çaldı. Yaptığı flaş transferlerle Avrupa’da ismini duyuran Beşiktaş’ın önerisine sıcak bakan genç çalıştırıcı, Türkiye’ye gelebileceğini belirtti.

‘Beşiktaş’a gelebilir’
Radyospor’a konuşan Flores’in temsilcilerinden Marco Kırdemir de, “Flores’e İspanya’dan da teklifler var. Ancak kendisi Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Türkiye, özellikle de Beşiktaş, İspanyol futbol piyasasında çok popüler bir kulüp. Yeni sezonda Flores’i Beşiktaş’ın başında görebiliriz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ