MENÜ

İfadeleri alındı

Yeterince forma giyemediklerini öne sürerek huzursuzluklarını takıma yansıtan Dia ve Stoch'a Aykut Kocaman'dan uyarı: Herkese forma şansı gelecek. Siz sadece işinizi yapın.

İfadeleri alındı

Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta bir hayli zorlanan Aykut Kocaman, yeterince forma şansı bulamadıkları için moralleri bozuk olduğu gözlenen Miroslav Stoch ve Issiar Dia ile dün bir toplantı daha yaptı. Futbolcularını, moralsizliklerini maçlara yansıtmamaları için uyaran başarılı teknik adamın, “Bu zorlu maratonda ikinize de ihtiyacım var. Asla antrenmana ve maçlara küsmeyin. Biz bir ekibiz ve siz de bu ekibin birer parçasısınız. Antrenmanlarda ve maçlarda arkadaşlarınıza yardımcı olun. Sizin kalitenizdeki oyunculara her takımın olduğu gibi bizlerin de ihtiyacı var” dediği öğrenildi. Ligin ilk 4 haftasında forma giymeyen Stoch, Büyükşehir Belediye maçında ilk kez formasına kavuşmuş ve golünü atmıştı. Stoch, Mersin deplasmanında maçın son 29 dakikasında oyuna dahil olurken, 4 net gol pozisyonundan faydalanamamıştı.

Haberin Devamı

Dia 3 haftadır yok

Bu arada Sarı-Lacivertliler’in Senegalli oyuncusu Issiar Dia ise son üç haftadır forma şansı bulamıyor. Dia ligde sadece 2 maçta forma giyerken, üçüncü haftada 1-1 biten Manisaspor karşılaşmasında takımının ve kendisinin tek golünü kaydetmişti.

YORUM YAZ