MENÜ

Ievgen Murzin: "Cedi Osman ve Wilbekin, oyuna çok katkı sağladı"

Türkiye’nin 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’ndaki beşinci maçında Ukrayna’yı 80-66 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ukrayna A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ievgen Murzin açıklamalarda bulundu.

Ievgen Murzin: "Cedi Osman ve Wilbekin, oyuna çok katkı sağladı"

Türkiye’nin 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’ndaki beşinci maçında Ukrayna’yı 80-66 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ukrayna A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ievgen Murzin, Türkiye’yi galibiyetinden dolayı tebrik ederek 2. periyodun maçın kırılma noktası olduğunu söyledi.

Türkiye’nin karşılaşma boyunca iyi bir oyun sergilediğinin altını çizen Murzin, şunları kaydetti: "Son maçtan bu yana farklı olan Cedi Osman ve Wilbekin, oyuna çok katkı sağladı ve büyük fark yarattıklarını düşünüyorum. Maça iyi başladık ve ilk çeyrek her şey istediğimiz gibi gidiyordu. İkinci çeyrekten itibaren Türk takımı, agresifliğini artırdı. Biz de geri düştükten sonra oyun kontrolünü yitirdik. İkinci periyot maçın kırılma anıydı, rakibimize 36 sayı atma şansı verdik. Türkiye’nin savunması, bizimkine oranla çok daha etkili oldu. İkinci çeyrekten itibaren savunmada varlık gösteremedik ve mağlup olduk."

Haberin Devamı
YORUM YAZ