MENÜ

"İçimi acıttı!"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, alınan mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını vurgulayarak, "Bu yenilgi içimizi acıttı" dedi."

"İçimi acıttı!"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, alınan mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını vurgulayarak, "Bu yenilgi içimizi acıttı" dedi.

Maçta 2-0 öne geçtikten sonra 4-2 yenilmenin kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Vural, müsabakanın hakemini eleştirerek, "İlk goldeki pozisyon net ofsayttı ve bunun ardından gol yedik. Daha sonra duruş hatalardan boş kalelere goller yedik. Dördüncü gol ise riske girdikten sonra kornerden gelen toptan oldu. Sonuç içimizi acıttı. Sevgili hocamız, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı mağlupken dışardan gelen sesler onu etkiledi, galip duruma gelince bu sesler de kesildi. Sonuçta kaybettik, nedenlerini düşünmek zorundayız. Güzel şeyler yapıyorduk. Böyle bir şey antrenörlük hayatımda başıma çok gelmedi" diye konuştu.

Kasımpaşalı futbolcu Moritz ise, "İlk 45 dakika çok iyi oynadık ve 2 gol attık. İkinci yarı rakibimiz daha iyi oynadı ve yenildik. Moralimizi bozmayacağız. İyi bir takıma sahibiz. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var, inşallah 3 puan alacağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ