MENÜ

İç hesaplaşma

Amigo Alen'in başı çektiği bir grubun kapalı tribünde Başkan Yıldırım Demirören'e tepki gösterenleri susturmaya kalktığı ve bu müdahaleden sonra ortamın gerildiği öğrenildi.

İç hesaplaşma

Sezona çifte kupa şampiyonu olarak giren, ancak üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde sıkıntı yaşayan Beşiktaş’taki karamsar tablo, tribünlere de sirayet etti. Daha Denizlispor maçı başlamadan Kapalı Tribün’de “Yönetim istifa” sesleri yükselirken, amigo Alen’in başı çektiği bir grup taraftar, bu tepkileri susturmaya çalıştı. Alen’in bu tavrı ortamı gerdi, ancak Demirören’e tepkiler devam ediyordu. İşte bu sırada açılan “2 kupayı unutma, nankörlük yapma” pankartı, Çarşı’yı tam anlamıyla karıştırdı. Pankart, Başkan’a tepki gösterenler tarafından apar topar kaldırılırken, iki grup arasında yumruk yumruğa kavga çıktı. İşler bu andan itibaren içinden çıkılmaz bir hâl aldı, bazı taraftarlar stat koridorlarında birbirlerini kovalamaya başladı.

En iyisi seçilmişti
Oysa daha 10 gün önce UEFA tarafından en iyi taraftar grubu seçilmişti Çarşı... Camia onlardan Manchester United maçındaki performansı beklerken, bu kavga ve olaylar Siyah-Beyazlı taraftarlara hiç mi hiç yakışmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ