MENÜ

Ibrahimovic'ten Real Madrid itirafı

Barcelona'da sadece 1 sezon forma giyen Ibrahimovic, Katalan ekibiyle yaşadığı ayrıldıktan sonra Real Madrid'e gitmek istediğini itiraf etti.

Ibrahimovic'ten Real Madrid itirafı

Zlatan Ibrahimovic, Barcelona'da forma giydiği dönemle ilgili olarak bir itirafta daha bulundu. 2009-2010 sezonunda Katalan ekibin formasını giyen Ibrahimovic, teknik direktör Pep Guardiola ile yaşadığı büyük sorunlar nedeniyle, ertesi yıl Milan'a transfer olmuştu. İsveçli oyuncu, o dönemde Barcelona kulübünde başkanlık görevini yürüten Sandro Rosell'e, Real Madrid'e gitmek istediğini söylediğini ancak ret yanıtı aldığını açıkladı.

Real Madrid'in başına geçen Jose Mourinho ile yeniden çalışmayı çok istediğini belirten golcü oyuncu; "Ancak başkan bu talebimi, beni Real Madrid'den başka istediğim herhangi bir kulübe gönderebileceğini söyleyerek geri çevirdi." diye konuştu.

Barcelona'da sadece 1 sezon forma giyen Zlatan Ibrahimovic, 45 maçta 21 gole imza atmıştı. İsveçli oyuncu, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra; "Omurgasız ve korkak bir adam" gibi sözlerle Guardiola'yı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. (Ntvspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ