MENÜ

Ibrahimovic: Kazanmak benim işim

Kırmızı Şeytanlar’a, Leicester karşısında Community Shield Kupası’nı kazandıran golü atan İbrahimovic, “İlk resmi maçımızda kupayı almayı başardık. Sonuçta kazanmak benim işim ve bu kulüp, kariyerimdeki en büyük kulüp” dedi.

Ibrahimovic: Kazanmak benim işim

Fransız ekibi PSG ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Manchester United’la sözleşme imzalayan Zlatan İbrahimovic, yeni takımındaki ilk resmi maçında ilk kupasını kaldırdı.

Premier Lig şampiyonu Leicester City ile kozlarını Wembley Stadı’nda paylaşan United’da İbrahimovic, skor 1-1’ken sahneye çıktı ve takımına Community Shield şampiyonluğunu getiren golü attı. 34 yaşındaki İsveçli yıldız, bu zaferin ardından her zaman olduğu gibi özgüveni yüksek açıklamalarda bulundu.

United’la 1 yıllık kontrat yapan İbra, “Bu benim kariyerimdeki 31. kupam. Elbette çok mutluyum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Sezonun ilk resmi maçında kupa için oynadık ve kazanmasını da bildik” diye konuştu.

‘Mourinho da benim gibi’

Kariyerinde PSG’nin yanı sıra Ajax, Juventus, İnter, Milan ve Barcelona gibi devlerde de oynayan İsveçli golcü, “Kazanmak benim işim ve hedefim hep daha fazlasını başarabilmek. Burada büyük bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bana göre United, kariyerimde forma giydiğim en büyük kulüp. Onları sadece Milan’la karşılaştırabilirim. Hocamız Mourinho da benimle aynı kafada. O da her şeyi kazanmak istiyor” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ