MENÜ

Ibrahimovic ayrılıyor mu?

İsmi sık şekilde Galatasaray ile anılan Ibrahimovic'in, PSG'den ayrılabileceği iddia edildi.

Ibrahimovic ayrılıyor mu?

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic'in geleceği konusunda belirsizlik sürerken, çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Arsenal ve M.United...

Futbol yaşantısını Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'de devam ettiren yıldız oyuncunun, yaz transfer dönemi noktalanmadan Fransız ekibinden ayrılabileceği ileri sürüldü. İngiliz basınından Daily Mail'in haberinde, Arsenal ile Manchester United'ın, forvet takviyesi arayışında olduğu vurgulanırken, bu kulüplerin, İsveçli golcü için harekete geçme konusunda kararsız olduğu dile getirildi. 33 yaşındaki futbolcunun yüksek bir bonservis bedelinin bulunmadığı belirtilirken, yüksek maaşına rağmen dev ekiplerden ilgi toplayacağına dikkat çekildi.

Cim Bom yalanladı

Transferde rakiplerinin gerisinde kalması sebebiyle Sarı-Kırmızılı taraftarların eleştiri yağmuruna tuttuğu Galatasaray Kulübü, Türk ve Avrupa basınından sık şekilde çıkan Zlatan iddialarını resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yalanlamıştı. Ibrahimovic'le eski takımı Milan da ilgilenmiş, fakat sonuç alamamıştı.

Henüz maça çıkamadı


Fransa'da sezonun ilk iki haftası geride kalırken, sakatlığını henüz tam olarak atlatamayan 33 yaşındaki Ibra, deplasmanda Lille ve iç sahada Ajaccio ile oynanan müsabakalarda forma giyemedi.



Galatasaray'dan İbrahimovic açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ