MENÜ

İbrahim Üzülmez gitti Mustafa Denizli yolda

4 maçta 2 puanda kalan Çaykur Rizespor’da fatura İbrahim Üzülmez’e çıktı. Genç hocadan istifası istendi. Yönetimin Mustafa Denizli ile görüşme halinde olduğu belirlendi.

İbrahim Üzülmez gitti Mustafa Denizli yolda

Süper Lig’e geri dönen Çaykur Rizespor, alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak için görüşmelere başladı. Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, ilk dört haftada alınan sonuçların camiayı üzdüğünü belirtti. Bakır, “Çaykur Rizespor’un önünü açmak için her türlü hamleyi yapacağız. Bu anlamda İbrahim Üzülmez ile görüşerek karşılıklı yollarımızı ayırmak için görüşme yaptık. Yarın (bugün) Üzülmez ile yeniden bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Görüşme odasında!

Yeşil-Mavililer’in takımı daha önce de şampiyon yaparak Süper Lig’e taşıyan Mustafa Denizli’yle temasa geçtiği ifade edildi. Deneyimli teknik adamın da Rize’de yeniden çalışmaya çok sıcak baktığı belirtildi. Taraflar, İbrahim Üzülmez’le yollar resmen ayrıldıktan sonra bir araya gelerek görüşme gerçekleştirecek. En son Akhisar’ı çalıştıran Okan Buruk’un da adı Rize’yle anılıyor.

İbrahim Üzülmez: Hayırlı olsun

FANATİK’e konuşan İbrahim Üzülmez, “Alınan sonuçlar oynanan futbolun karşılığı değil. Hiçbir maçta ezilmedik, aksine iki maçı öndeyken son dakika golleriyle kaybettik. Futbolun içinde bunlar var. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ