MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize de saldırıldı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı kendilerine de yapılan bir saldırı olarak gördüklerini söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize de saldırıldı

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Futbol Takımı kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyı aynı zamanda kendilerine de yapılan bir saldırı olarak gördüklerini söyledi.

Hacıosmanoğlu, “Aslında farklı konuların konuşulacağı bir ortam değildi. Bugün burada bizim de ilk baştan beri ağır bir şekilde kınadığımız, futbolla, sporla, insanlıkla, ahlakla bağdaşmayan çirkin saldırıyı değerlendirmekti amacımız. Diğer konular da gündeme geldi. Bu sadece Fenerbahçe Kulübü’ne değil, aynı zamanda bize de yapılan bir saldırıdır. Biz öyle kabul ediyoruz” diye konuştu.

Olayın boyutlarını adli makamların araştırıp ortaya çıkarması gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Amatörce değil, profesyonelce yapılan bir olay. Gecenin o karanlığında hareket halindeki bir otobüsün şoförünü vurmak çok kolay bir şey değildir. Olayın oluş noktasından, ateş edilen noktadan 100 metre ilerde el yapımı, yarısı ahşap yarısı demir bir tüfek bırakılıyor. Böylesine profesyonel bir iş yapan, insanlık dışı insanlar bunu gidip de 100 metre ileriye bırakmaz” ifadelelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ