MENÜ

HWA Ne Zaman Üst Üste Kaybetme Probleminin Üstesinden Gelecek?

Vodofone Freezone Şampiyonluk Ligi takımlarından HWA Gaming, bugün karşılaştığı Bursaspor Esports takımını etkileyici bir performansla mağlup etmeyi başardı.

HWA Ne Zaman Üst Üste Kaybetme Probleminin Üstesinden Gelecek?

Bu galibiyet ile beraber dördüncü sıraya yerleşen tecrübeli takım, 20 Temmuz 2018'den beri oldukça kötü bir galibiyet - mağlubiyet serisine sahip. 1907 Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan yenilgi serisi, 30 Temmuz 2018'de Team Aurora galibiyeti ile son bulsa da 4 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşen 1907 Fenerbahçe maçıyla beraber tekrar başladı ve bugüne kadar devam etti.

Haberin Devamı

Büyük resme bakıldığında 20 Temmuz 2018'den 30 Temmuz 2018'e kadar toplam altı maç üst üste mağlup olduğu görülen HWA Gaming, yedinci maçında bu mağlubiyet serisini bozsa da bugüne kadar 2 maç daha kaybederek 20 Temmuz'dan beri toplam on maçta 8 bozgun aldı. On yedi günde sadece iki galibiyet ile yoluna devam eden HWA Gaming, geçtiğimiz haftalarda gösterdiği üstün performansının çok uzağında ligdeki varlığını sürdürüyor.

HWA Ne Zaman Üst Üste Kaybetme Probleminin Üstesinden Gelecek

Mehmet Furkan " Trix " ÇORUK, verdiği bir röportajda kendi takımı adına iyi veya kötü bir yorum yapmak istemediğini söylemişti ve takımı adına ne zaman iyi bir yorum yapsa sonrasında bir şekilde işlerin terse döndüğünü üstü kapalı bir halde ima etmişti. Tesadüf mü bilinmez ancak Trix'in bahsettiği bu kabus senaryosu, bulunduğu takımın ve kendisinin peşini yine bırakmadı. Playoff serisinde mücadele etmek için gayret gösteren Trix ve ekibinin sıradaki maçı 11 Ağustos 2018'de ligin yedinci sırasında bulunan Beykentuni Youthcrew ile.

Haberin Devamı

Bursaspor Esports ile karşılaştıkları maçta Revanche ile Armut oldukça iyi bir performans göstermişti. Beykentuni Youthcrew ile yapacakları karşılaşmada bu ikilinin tekrar iyi bir performans gösterip göstermeyeceği ise merak konusu.

HWA Gaming, toplamda 11 galibiyete ve 11 mağlubiyete sahip. (Merlin'in kazanı)

YORUM YAZ