MENÜ

Hüzünlü Melo

Brezilyalı yıldız bu sezon üçüncü kez Beşiktaş filelerini havalandırdı, Arena'daki taraftarını Pitbull dansıyla coşturdu. Melo 12. golünü atarak Elmander'i yakaladı ama 2-2'lik beraberlikle buruk bir sevinç yaşadı.

Hüzünlü Melo

Galatasaray’a bu sezon en önemli katkıyı yapan futbolcuların başında şüphesiz Felipe Melo geliyor. Sezon başında Juventus’tan kiralanan Brezilyalı yıldız kariyerinin de en verimli sezonunu yaşıyor. Bu yıl toplam 34 karşılaşmada görev alan Melo, 12 kez rakip ağları havalandırmayı başardı ve İsveçli yıldız Johan Elmander’le gol sayısını da eşitlemiş oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ı seviyor!

Geçtiğimiz ay takım arkadaşı Albert Riera ile antrenmanda yaşadığı kavgayla gündeme gelen ve yönetimden rekor para cezası alan Melo, Beşiktaş maçlarını da boş geçmiyor. 9. dakikada Engin Baytar’ın kullandığı korner atışına arka direkte bomboş kalan Melo şık bir kafa vuruşuyla takımının ilk golünü atan isim oldu. Böylece bu sezon üçüncü kez Siyah-Beyazlılar’a gol atan Sambacı, sevincini de Pitbull dansıyla yaptı. 2-2’lik beraberliğin bir şeyi değiştirmediğini söyleyen Melo, “Eğer bugün yenilmiş olsaydık işler istediğimiz gibi gitmemiş olurdu. Ancak rakibimiz Fenerbahçe kazandığı için şampiyonu son maç belirleyecek. Bu maçta bizi destekleyen taraftarlarımız paniğe kapılmasın. Fenerbahçe maçından yenilmeden ayrılıp şampiyon olacağız” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ