MENÜ

Hüseyin Üneş'ten Arda Kardeşler'e sert eleştiri: Ne istiyorsun Arda?

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Galatasaray'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler’e ateş püskürdü. İki sezon önce Kasımpaşa ve Rizespor maçlarındaki yönetimleriyle Arda Kardeşler’in biletlerini kestiğini söyleyen Üneş, “Artık bu işi yapma Arda, çık, git. Yeni birileri gelsin, onlar yapsın” dedi

Hüseyin Üneş'ten Arda Kardeşler'e sert eleştiri: Ne istiyorsun Arda?

Koronavirüs testi pozitif çıktığı için Galatasaray maçına gelemeyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş karşılaşmanın ardından hakem Arda kardeşler’i hedef aldı. VAR hakemi Suat Arslanboğa’ya da tepki gösteren Üneş, TRT Spor’a bağlandı, “Sayın demeyeceğim. Arda diyeceğim. Bununla bizim yıldızımız bir türlü barışmadı. Arda Kardeşler ilk olarak iki sezon önce ipimizi Kasımpaşa deplasmanında çekti. Sonra Rize maçında VAR olarak geldi, Özgür Yankaya ile bizi boğdular. ‘İnşallah bir daha gelmez’ dedik. Sonra, Süper Lig’e çıktığımız final maçında geldi, günah çıkardı gitti” dedi.

Haberin Devamı

‘Arda nedir Erzurumspor’dan alıp veremediğin?’

Lisansı dondurulan Suat Arslanboğa’nın cezası kaldırıldıktan sonra Erzurum’a geldiğini söyleyen Üneş, “Bir Ramazan günü geldi, penaltı verdi, bizi düşürdü. Bugün de el ele birlikte geldiler. Babel oyuncumuzu kucaklıyor. Hakem Arda Kardeşler hiçbirşey yapmıyor. Arda nedir Erzurumspor’dan alıp veremediğin? Ağzımızı mı bozalım? Artık bu işi yapma Arda, çık, git. Koronavirüsün bana yapamadığını, Arda Kardeşler ve Suat Arslanboğa zorluyor” ifadelerini kullandı.

Üneş, Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'ya verilen kırmızı kartın da ağır olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM YAZ