MENÜ

Hüseyin Eroğlu: İyi oynadığımız bir maçı kaybettik

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Bursaspor'a 1-0 mağlup olan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Hüseyin Eroğlu: İyi oynadığımız bir maçı kaybettik

TFF 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Altınordu, müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı. Mücadeleden sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, oynadıkları iyi futbolu netice olarak sonuçlandırabileceklerini ama başaramadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maça çıkarken kazanmak için sahada olduklarını aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bursaspor’un iki haftadır bir çıkışı vardı. Maçın ilk yarısında çok üstün bir futbol ortaya koyduk. Rakip yarı alanına götürdüğümüz bir çok pozisyon vardı. Bunları sonuçlandırabilseydik, farklı olabilirdi. İkinci yarı topa sahip olup pas trafiğini ortaya koyarak rakibi oyundan düşürmeye çalıştık. Talihsiz bir sakatlık yaşadık. Üzgünüz. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra hakimiyet bizdeydi. Fırsatları yakaladık ama yanlış tercihler yaptık. Belki kazanma isteği, hücumda acele ederek gittiğimiz paslar rakibe avantaj sağladı ve kalemizde golü gördük. Bu bizim açımızdan üzücüydü. Gol bulmamız gereken bir maçtı, bulamadık. İyi oynadığımız bir maçı kaybettik."

YORUM YAZ