MENÜ

Hüseyin Eroğlu: ''Her geçen gün daha iyi takım olduğumuzu gösterecek''

Spor Toto 1. Lig’in 11. hafta açılış maçında Altınordu sahasında Tetiş Yapı Elazığspor’u son dakikalarda bulduğu gole 3-2 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ''Oyuncu dengeledikten sonra rakip eksik kaldıktan sonra tüm hatlarımızla kazanmak için hamleler yaptık. Son dakikada gelen golle de üç puanı aldık. Bu skorların gelmesi her geçen gün daha iyi takım olduğumuzu gösterecek” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Eroğlu: ''Her geçen gün daha iyi takım olduğumuzu gösterecek''

Spor Toto 1. Lig’in 11. hafta açılış maçında Altınordu sahasında Tetiş Yapı Elazığspor’u son dakikalarda bulduğu gole 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Tetiş Yapı Elazığspor’u 3-2 yendikleri maç sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İki haftadır kazanıyorduk. Maça iyi hazırlandık. Her ne kadar sıkıntı yaşasa da Elazığspor tecrübeli ve iyi bir kadroya sahip. Amacımız önde baskıyla top kazanıp skora gitmekti. Gol istediğimiz dakikada geldi. Golün ardından yakaladığımız önemli bir fırsat daha vardı. Onu atabilsek maçı koparabilirdik. Sürekli pas yapan bir görüntüdeydik. Öne taşıyamadığımız bir topu kornere attık. Rakip de duran toplarda oldukça etkili ve ilk golü yedik. Genç bir takım olduğumuz için golün şoku bizi sıkıntıya soktu. Duran top dönüşü penaltıdan yediğimiz golle geriye düştük. İkinci yarıda tempolu baskılı oynarsak rakibin dengesini bozacağımızı söyledim. İkinci yarıya etkili başladık. Oyuncu dengeledikten sonra rakip eksik kaldıktan sonra tüm hatlarımızla kazanmak için hamleler yaptık. Son dakikada gelen golle de üç puanı aldık. Bu skorların gelmesi her geçen gün daha iyi takım olduğumuzu gösterecek” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ