MENÜ

Hurşut süresiz kadro dışı!

Çaykur Rizespor yönetim kurulu resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamasında Hurşut Meriç`in süresiz olarak kadro dışı kaldığını açıkladı.

Hurşut süresiz kadro dışı!

Çaykur Rizespor Yönetim kurulu'nun yapmış olduğu açıklamada; "Takımımız futbolcularından HURŞUT MERİÇ'in süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına ve 30.000 Euro para cezası ile cezalandırılmasına karar vermiştir" ifadeleri yer aldı.

ÇAYKUR RİZESPOR'UN EN PAHALISI 32 DAKİKA OYNADI

Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un sezon başında Gençlerbirliği'nden 3 milyon liraya transfer ettiği en pahalı oyuncusu Hurşut Meriç, 12 maçta sadece 32 dakika forma giydi.

Mavi-yeşilli kulüp, sezon başında Hollanda'da doğan Hurşut Meriç ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Sağ kanat oyuncusu Hurşut, yeşil mavili kulübün 3 milyon lira bonservis bedeliyle en pahalı oyuncusu oldu. Sezon öncesi kamp döneminde sakatlanan oyuncunun aşırı kiloları, teknik direktör Rıza Çalımbay'ı eleştirisine sebep oldu. Ligde sadece 32 dakika forma giyebilen Hurşut'un dakikası yeşil mavili kulübe yaklaşık 94 bin liraya mal oldu.

3 OYUNCUNUN DURUMU BELLİ OLACAK

Çaykur Rizespor'da Kayserispor maçında sakatlığı yeniden nükseden Kweuke ile Eren ve kolundan ameliyat olan Cernat, yeniden sağlık kontrolünden geçecek. 3 oyuncunun çekilecek MR'ında sakatlıkları tespit edilecek, hafta sonunda oynanacak Torku Konyaspor maçına yetişip yetişmeyeceği belirlenecek.

Bu arada Çaykur Rizespor, 2 günlük izinin ardından Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ